Kuhinje


V našem mizarstvu kuhinje izdelujemo po naročilu, vedno se prilagodimo željam naročnika. Za lažjo predstavo vam kuhinjo tudi izrišemo. Za izdelavo kuhinj uporabljamo najboljše materiale, v kuhinje vgrajujemo okovje svetovno priznane znamke Blum.


Izdelujemo moderne in klasične kuhinje


Moderne kuhinje so zasnovane ergonomsko, funkcionalno. Cenimo enostaven, prečiščen in funkcionalen dizajn, ki gre z roko v roki z udobjem in s sodobnim načinom življenja. Tak dizajn kuhinj je brezčasen in jasen v svoji formi in funkciji.
Linije kuhinje so enostavne, ravne. Površine kuhinje so gladke – enostavne za vzdrževanje. Kuhinje izdelujemo iz iverala (več kot 50 barvnih odtenkov), robovi so zaključeni z 1 mm oziroma 2 mm debelim ABS-nalimkom, ki preprečuje poškodbe občutljivih robov iverala. Kuhinje lahko izdelujemo iz mediapana (MDF-plošč) in jih nato barvamo po vaši želji. V kuhinje vgrajujemo tudi različne alu in inox dodatke ali moderno LED-osvetlitev.

 kuhinja 1  kuhinja 2  kuninja 6
 kuhinja 5  kuhinja 4  kuhinja 3


Klasične kuhinje
dajejo toplejši videz, saj jih izdelujemo iz masivnega lesa ali furnirja (vrsta lesa po vaših želji). Mehke oblike dajejo kuhinji bogat videz (rustika), fronte kuhinje so običajno iz masivnega okvirja – z masivnim polnilom.
Če prisegate na brezčasno eleganco, je klasična kuhinja prava rešitev za vas. Za klasične kuhinje je značilna bolj umirjena barvna paleta. Klasično oblikovana kuhinja tako ustvarja prijetno počutje.

 kuhinja 7  kuhinja 8  
 kuhinja 10  kuhinja 11  kuhinja 12


Kontaktni podatki

Mizarstvo Petrič

Delavska ulica 14
4281 Mojstrana

T: 041 797 062
E: info@mizarstvo-petric.si

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • prilagajanje željam in potrebam strank,
  • visoka kakovost storitev,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke