Reševanje sporov in reklamacij


V podjetju Mizarstvo Petrič stremimo h kvalitetni izpeljavi naročil. Pri tem spoštujemo veljavno zakonodajo o varovanju potrošnikov, ki zagotavlja učinkovito obravnavo pritožb. Za reševanje reklamacij ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora. V primeru reklamacij vas prosimo, da nas o tem obvestite v roku 8 dni od izvedbe del. Zagotavljamo vam, da bomo reklamacije rešili v najkrajšem možnem času.


Varstvo osebnih podatkov


Podjetje Mizarstvo PETRIČ, Janez Petrič s.p. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.mizarstvo-petric.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.


Izključitev odgovornosti


Spletne strani www.mizarstvo-petric.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Mizarstvo PETRIČ, Janez Petrič s.p. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Mizarstvo PETRIČ, Janez Petrič s.p. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice


© Copyright 2014 Mizarstvo PETRIČ, Janez Petrič s.p.
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.mizarstvo-petric.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Mizarstvo PETRIČ, Janez Petrič s.p., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Kontaktni podatki

Mizarstvo Petrič

Delavska ulica 14
4281 Mojstrana

T: 041 797 062
E: info@mizarstvo-petric.si

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • prilagajanje željam in potrebam strank,
  • visoka kakovost storitev,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke