Vrata


Notranja vrata izdelujemo po naročilu in se prilagajamo željam kupcev. V osnovi izdelujemo tri vrste notranjih vrat, in sicer: masivna, furnirana in barvana po želji. Uporabljamo kvalitetna silikonska tesnila in nasadila s trismerno regulacijo.

Masivna notranja vrata so izdelana v celoti iz želene vrste lesa. Pri vratnem krilu so pokončniki in prečniki narejeni iz slojno lepljenega masivnega lesa, polnila pa so širinsko lepljena. Tako preprečimo deformacije, ki bi lahko nastale z leti.

Furnirana notranja vrata – izberite furnir po vaši želji, lahko tudi kombinacije furnirjev. Vratna krila so izdelana iz sredice (okvir iz cenejšega lesa, po navadi smreke in iverokala), 5 mm vlaknenih plošč (MDF-plošč) in 2,5 cm debelega masivnega nalimka, čez vse to je nalepljen furnir. Podboj je narejen iz vlaknene plošče z 2,5 cm debelim masivnim nalimkom in nato furniran. Obrobe so iz masivnega lesa, s tem omogočimo lažje popravilo ob morebitnih poškodbah.

Notranja vrata, barvana po želji, so v osnovi izdelana enako kot furnirana vrata, le da izvzamemo furnir.

Notranja vrata so lahko:
  • enokrilna notranja vrata,
  • dvokrilna notranja vrata,
  • vetrolovi,
  • drsna vrata,
  • vrata z nadsvetlobo ali s stransko svetlobo,
  • predelne stene ...
   
 


Vhodna vrata izdelujemo po naročilu in so vsaka unikat. Izbirate lahko med masivnimi in modernimi gladkimi vhodnimi vrati. Vrata so debeline 68 mm in imajo dvojno tesnilo Q-LON in 5-točkovno zapiranje. Pred vremenskimi vplivi jih zaščitimo z debeloslojnim nanosom barve na vodni osnovi znamke Sikkens.

Masivna vhodna vrata dajejo domu topel in prijeten videz. Izdelana so iz lepljenih masivnih profilov iz lesa po vaši izbiri. Skupaj s stranko izberemo med številnimi kombinacijami pravih masivnih polnil (z izolirano sredico) in steklenih polj. Po želji naredimo tudi stransko svetlobo in nadsvetlobo.

Moderna gladka vhodna vrata odlikujejo elegantne in moderne linije. Lahko izbirate med različnimi furnirji ali različnimi pokrivnimi barvami. Za najsodobnejši videz lahko izbirate med različnimi utori, inox dodatki in steklenimi površinami po vaši izbiri. Po želji naredimo tudi nadsvetlobo in stransko svetlobo.
Vratno krilo je izdelano iz posebne večslojne plošče, ojačano je z okvirjem iz masivnega lesa z integriranimi jeklenimi elementi, ki preprečujejo krivljenje. Vrata imajo odlično mehansko trdnost, funkcionalnost in varnost. Ker je krilo odlično izolirano, preprečuje toplotne izgube.

Seveda, se prilagodimo vašim željam ...

     

Kontaktni podatki

Mizarstvo Petrič

Delavska ulica 14
4281 Mojstrana

T: 041 797 062
E: info@mizarstvo-petric.si

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • prilagajanje željam in potrebam strank,
  • visoka kakovost storitev,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke