Mizarstvo


Naše mizarstvo se nahaja na Gorenjskem, izdelujemo vse vrste notranjega in stavbnega pohištva – izključno po naročilu.


Zavedamo se, da je kakovost bivanja zelo pomembna, zato smo pri našem oblikovanju pohištva večkrat sodelovali s priznanimi notranjimi oblikovalci. Za lažjo in bolj plastično predstavo vam ponujamo tudi tridimenzionalni računalniški izris notranjega pohištva, ki bo razblinil vse vaše pomisleke. Vrhunsko oblikovana notranja oprema vašemu stanovanju vdahne dodaten čar, ki se sklada z vašim življenjskim stilom in vašimi potrebami.


Z veseljem pa vam bomo pomagali najti ustrezno razmerje med ceno in kakovostjo, svetovali vam bomo pri izbiri materialov, barvnih kombinacij, dodatkov … Izoblikovali bomo ponudbo, ki bo izpolnila vsa vaša pričakovanja.


Naše mizarstvo izdeluje tako moderno kot klasično pohištvo. Vrata, stopnice in ograje izdelujemo iz masivnega lesa po želji stranke. Kuhinje, spalnice, dnevne sobe, otroške sobe in garderobne omare pa izdelujemo tako iz masivnega lesa kot tudi iz iverala ali mediapana.


Naše mizarstvo se ukvarja tudi z izdelavo brunaric, savn, teras in pomolov.Kontaktni podatki

Mizarstvo Petrič

Delavska ulica 14
4281 Mojstrana

T: 041 797 062
E: info@mizarstvo-petric.si

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • prilagajanje željam in potrebam strank,
  • visoka kakovost storitev,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke